Best WordPress Hosting
 

Kabát Peti a Sztárboxról: Olyan volt, mintha nem én lettem volna a ringben

via 24.hu => eredeti post link

Kabát Pétert barátja, Rácz Jenő küldte földre kiütéssel a Sztárbox negyeddöntőjében, amit követően az egykori labdarúgó percekig nem tért magához. A vasárnapi mérkőzésről és annak következményeiről a Balázsék című rádióműsorban mesélt. Kabát itt elmondta, a meccs után rögtön CT-vizsgálatra vitték, ahol kiderült, hogy semmi baja, azt azonban nem mondaná, hogy a múlt éjszaka élete legjobbja volt, ugyanis alig tudott aludni.

Azért én fociztam 32 évig, úgyhogy nagyjából megvan ez a meccsdrukk és lámpaláz, viszont ez teljesen más volt. Amikor bent voltunk az öltözőben az edzőmmel, és elmondta a taktikát, néztem rá, meg is értettem, amit mond, de olyan volt, mintha nem ott lennék. Amikor kimentem, megláttam az embereket és felálltam a színpadra, ott olyan volt, mintha álmodtam volna. Mikor bementem a ringbe, és megszólalt a gongszó, mondta a bíró, hogy mehet, az olyan volt, mintha nem én lettem volna a ringben. Én még ilyet nem éreztem

– mondta el Kabát, hozzátéve: majdnem mindenre emlékszik a meccsről, csupán a kiütés utáni másodpercek estek ki neki. Friss még az élmény, ezért vissza kell majd néznie a felvételeket, hogy összerakja magában, mi történt pontosan.