Best WordPress Hosting
 

Fájdalommentesen felhelyezhető, csúcstechnológiás, egybeépített folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon a magyar 77 Elektronika Kft.

via 24.hu => eredeti post link

A száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. új generációs, folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon. A hazai piacon úttörőnek számító, magyar nyelven működő, egybeépített szenzor-távadó eszköz az eddiginél sokkal felhasználóbarátabb megoldást biztosít a diabéteszesek számára, amely a nap 24 órájában folyamatosan méri a szöveti cukorszintet. A valós idejű cukormonitorozó rendszer ötpercenként küldi el az értékeket a hozzá tartozó okoseszköz alkalmazásba, így a páciens és orvosa számára is azonnal nyomon követhető, hogy például az étkezés, a testmozgás, vagy egyes gyógyszerek hogyan befolyásolják a beteg cukoranyagcseréjét. A készülék testre szabható riasztási rendszerének köszönhetően pedig időben figyelmezteti a felhasználót a veszélyes értékekre.

CareSens Air CGMS

Az ujjbegy-szúrásos vércukorszint-ellenőrzést elsőként Magyarországon a 77 Elektronika Kft. tette széleskörűen elérhetővé a cukorbetegek számára.  A Dcont® vércukormérő termékcsaládot fejlesztő és gyártó, száz százalékban magyar tulajdonú 77 Elektronika cégcsoport a mai napig vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő piacon.