Best WordPress Hosting
 

Kasza Tibi több milliárdos, Majka több mint félmilliárdos, Rúzsa Magdi több százmilliós eredményt produkált

via forbes.hu => eredeti post link

Komoly nyereségek, változatos osztalékkifizetések jellemezték a legnépszerűbb előadók és a legértékesebb hazai celebek cégeinek tavalyi évét.

Mi történt? Ahogy minden évben, úgy idén is felfigyelt a sajtó a legnépszerűbb előadók és celebek cégeinek beszámolóira, amelyeket szintén a május 31-i határidőig kellett leadni. Összefoglalóan: mintha gyengébben teljesítettek volna 2023-ban, mint a megelőző, inflációs válsággal kevésbé terhelt évben, ugyanakkor a legértékesebb magyar celebritások még így is csillagászati összeget produkáltak.

Na de mennyi az annyi? A május 31-ei leadási határidő előtt beérkeztek Majka DYMA MM Kft. nevű cégének számai is, aminek a rapper-műsorvezető az egyedüli tulajdonosa. A 24.hu a legértékesebb magyar celebbel kapcsolatban azt írja: az előző évek úgy néztek ki esetében, hogy 2021-ben 300 milliós árbevételt termelt, 84 milliós profittal, 2022-ben 380-78 volt ez az arány – 2023-ban ráadásul 80 milliós osztalékot is kivett a cégből. A tavalyi számok azt mutatják, Majka cége közel 512 milliós árbevétel mellett majd’ 75 milliós profittal zárt, és