Best WordPress Hosting
 

Óvodában kampányolt a fideszes képviselő, aki szerint nincs ezzel semmi gond

via 24.hu => eredeti post link

Szatmáry László XVI. kerületi fideszes önkormányzati képviselő óvodai nyílt napon kampányolt – írja a Szabad Európa. Egyrészt az épület előtt pultoztak a kerületi fideszesek, a táblán a helyi fideszes polgármester és a kerületi önkormányzat fideszes képviselőjelöltjeinek fotói voltak. A pultnál a Fidesz helyi jelöltjének, jelenlegi önkormányzati képviselőjének, Szatmáry Lászlónak gyűjtötték az ajánlásokat.

De Szathmáry nem állt meg az épületen kívül. Az épület aulájában az igazgatóval együtt fogadta a gyermekükért érkezőket és az óvodát meglátogató érdeklődőket, sőt beszédet is tartott a szülőknek és az ott lévő gyermekeknek.

Szatmáry László nem lát az ügyben semmi problémát. A fideszes képviselő elmondása szerint 18 éve képviselő a környéken, ismerik az emberek, az iskola- és óvodavezetők is. „Rendszeresen megkérnek, hogy mondjak pár mondatot, mondjam el a véleményemet az óvodáról a szülőknek, hallgassam meg a javaslataikat” – tette hozzá. Elmondása szerint ilyen beszélgetések után lett például felújítva az óvodaudvar, illetve a teljes óvodaépület.