Best WordPress Hosting
 

11 év fegyházat kapott a nőket Németországban és Svájcban prostitúcióra kényszerítő „loverboy”

via 24.hu => eredeti post link

Tizenegy év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, akit többek között emberkereskedelem bűntettével vádolt meg az ügyészség, miután bántalmazott és prostitúcióra vett rá nőket.

A Fővárosi Törvényszék közleménye  szerint az elsőrendű terhelt – a másodrendűvel fennálló élettársi kapcsolata ellenére – rendszeresen adott fel hirdetéseket különféle társkereső oldalakon azért, hogy szerelmi viszonyt színlelve, megtévesztéssel rávegye a hirdetésre jelentkező nőket arra, hogy Németországban és Svájcban prostitúciós tevékenységet folytassanak, az ebből származó jövedelmüket pedig átadják neki.

Az ügynek négy női áldozata van, akik közül hármat az elsőrendű vádlott rendszeresen bántalmazott, fenyegetett annak érdekében, hogy akaratukat megtörje, engedelmességre, illetve prostitúcióra kényszerítse őket. A párja az élettársa által elkövetett fenti bűncselekményekben nem vett részt, azonban a férfi kérésére – az egyik sértett által egy pénzügyi szolgáltatáson keresztül átutalt – összesen csak nem 21 millió forintot felvette.