Best WordPress Hosting
 

„Azon a napon nemcsak a lányaim, de én is meghaltam”

via 24.hu => eredeti post link

Csütörtökön az elkövető által írt levelek ismertetésével, a megölt lányok édesanyjának nyilatkozatával és a perbeszédekkel folytatódott az aszódi kettős gyilkos büntetőpere. A vezetőszáron és bilincsben előállított férfi rezzenéstelen arccal lépett a tárgyalóba, és még csak rá sem nézett a harmadik sorban ülő volt feleségére. L. Tamás nem járult hozzá, hogy felismerhető felvétel készüljön róla, a megölt gyerekek anyja azonban hozzájárult ehhez, és azt mondta, vállalja minden szavát a nyilvánosság előtt is.

A gépészmérnök végzettségű férfi pár héttel a válásuk után elhatározta, hogy bosszút áll a volt nején, és megöli 14 és 16 éves lányukat is, majd magával is végez. Ezt követően végrendeletet és búcsúlevélként felfogható beadványt írt a válást kimondó Gödöllői Járásbíróságnak, majd vett egy baltát és egy munkáskesztyűt, hogy megölje a lányait.

Tavaly május 20-án a két lány, Tímea és Júlia megérkezett az elkövető aszódi lakásába láthatásra. L. Tamás megvárta, míg elalszanak, majd bement a szobáikba és kegyetlenül kivégezte őket. A kisebbik lányára négyszer, a nagyobbikra pedig nyolcszor sújtott le a baltával.