Best WordPress Hosting
 

Zuglóban saját jelöltet indít a Momentum Horváth Csaba ellen

via 24.hu => eredeti post link

Bejelentette a Momentum, hogy Rózsa András helyi képviselőt indítja jövőre a zuglói polgármester-választáson. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem támogatják Horváth Csaba jelenlegi MSZP-s polgármestert. Rózsát nemcsak a Momentum, hanem Hadházy Ákos független képviselő, aki épp Zuglóban verte meg az előválasztáson addigi MSZP-s képviselőt, Tóth Csabát, valamint a Civil Zugló Egyesület is támogatja, akinek vezetője, Várnai László több mint 10 százalékot szerzett a legutóbbi polgármester-választáson. A telex.hu szerint a XIV. kerület lehet az egyetlen kerület a fővárosban, ahol az ellenzék nem áll be egységesen a 2019-ben győztes polgármester mögé.

Horváth Csaba már korábban bejelentette, hogy indul 2024-ben is az önkormányzati választáson, de az előválasztást nem támogatná, Rózsa András viszont kész ott is megmérettetni magát.

Magyarország rossz kezekben van. De ha körbe nézünk itt, akkor azt látjuk, Zugló is rossz kezekben van. Ahogy az országnak, úgy ennek a kerületnek is egy, a jelenleginél jobb vezetésre van szüksége