Best WordPress Hosting
 

A fenntartó szerint „nem véletlenszerű, nem átgondolatlan” a szentesi iskolaigazgató kirúgása

via 24.hu => eredeti post link

A hivatását és hitét gyakorló és komolyan gondoló, kizárólag diplomás szakemberekből álló testület valamennyi tagja lelkiismeretesen elkötelezett az egyházközség, valamint annak intézményei, tanári és dolgozói kara, így kiemelten az iskola-óvoda-bölcsőde jelene és jövője, az oda járó diákok keresztyén hitben való nevelése és korszerű oktatása iránt. Így biztosíthatjuk Önöket, hogy ez a vezető testület komolyan átgondolt, megérlelt és indokolt döntéseket hoz.

Többek közt erről írt hétfői közleményében a Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség Presbitériuma, miután január 4-én visszavonta Karikó-Tóth Tibor, a Kiss Bálint Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde intézményvezetőjének kinevezését, ami kiváltotta a szülők tiltakozását.

A Facebookon közzétett közleményben úgy fogalmaztak, „ez azt jelenti, hogy a diákok érdeke, mind kiváló pedagógusaink számára, mind pedig a presbitériumban mindenek felett álló prioritást élvez. Jelen döntésünk is így született. Alapos előkészülettel, titkos szavazással, egyhangúlag, az összes szavazásra jogosult tag jelenlétével és azok egyértelmű igen szavazatával.”