Best WordPress Hosting
 

A pártból kizárt hatvani polgármesterrel reklámozza a Fidesz a saját jelöltjeit

via 24.hu => eredeti post link

Olyan szavazási útmutatónak látszó szórólapot terjeszt a Fidesz Hatvanban, amelyben – furcsa húzással – a pártból évekkel korábban kizárt, és egyesületi színekben induló polgármesterrel, Horváth Richárddal reklámozzák a saját képviselőjelöltjeiket.

A Heves vármegyei városban a Fidesz idén nem állított saját polgármesterjelöltet, amire magyarázat lehet, hogy Horváth 2019-ben kiütéses győzelmet aratott a kormánypárt akkori jelöltje, Gál Erzsébet ellen – 61-26 arányban győzött.

A Fidesz a napokban a város több választókörzetében olyan választási reklámmal szórta tele a postaládákat, amelyen Horváth Richárdot jelölték meg beikszelendő polgármesterjelöltnek, mellette pedig a város szavazókörzeteinek fideszes jelöltjét javasolják képviselőnek. Az akciót kiterjesztették a város 6-os körzetére is, ahol Horváth egyéni képviselőként is elindul. A Fidesz szórólapja itt is őt ajánlja polgármesternek, képviselőnek viszont a helyi fideszest. A szórólapok kiadóját egyébként nemcsak a Fidesz által használt formátum miatt könnyű beazonosítani, hanem a szabályoknak megfelelően az impresszumban fel is tüntették a pártot.