Best WordPress Hosting
 

Bemutatkozott a Honor eddigi legerősebb telefonja

via 24.hu => eredeti post link

Habár a Barcelonában évente megrendezett MWC távközlési kiállítás hivatalosan csak február 26-án veszi kezdetét, a Honor már az ezt megelőző napon megalapozta a hangulatot, ugyanis egy exkluzív sajtóesemény keretében bemutatta a tavalyi év egyik legjobb fotózásra szánt okostelefonjának következő generációját, a Honor Magic6 Pro készüléket.

A Huweiről néhány éve levált cég csúcsmodelljének most is egy három egységgel felszerelt kamerasziget díszeleg a hátlapja közepén, ami a tavalyi modelltől eltérően nem csupán kiemelkedik a hátlapból, hanem egy díszes, luxusórákat idéző keretet is kapott.

A HONOR Falcon kamerarendszer egy 50 MP-es széleslátószögű főkamerából (1/1.3″, f/1.4-2.0, 23mm), egy 50 MP-es ultraszéles-látószögű egységből (1/2.88″, f/2.0, 13mm, 122˚) és egy ötszörös optikai, illetve 100-szoros digitális zoomra képes 180 megapixeles periszkópos telefotó egységből (1/1.49″, f/2.6) áll össze. A szakmai függetlenségéről híres DxOMark a bejelentés szerint jelenleg ezt a mobilt tartja a legjobbnak fotózás szempontjából.