Best WordPress Hosting
 

Cillian Murphyt és Idris Elbát is maga mögé utasította az Egyesült Királyság legszexibb férfijának választott híresség

via 24.hu => eredeti post link

Csütörtökön hivatalosan megválasztották az Egyesült Királyság és Írország legszexibb férfijának Jeremy Clarkson televíziós személyiséget (fenti képünkön), aki főként autók iránti elkötelezettségéről híres, adta hírül a Daily Mail. A 64 éves műsorvezető ezzel olyan hírességeket előzött meg a sorban, mint Tom Holland, Vilmos herceg, Idris Elba és Cillian Murphy. Ráadásul tavaly is ő győzedelmeskedett a versenyben.

A szavazásban kétezer nő vett részt, akik online adták le voksukat egy olyan társkereső oldalon, ahol házas emberek tudnak ismerkedni. A résztvevőknek összesen ötven, az elmúlt évben kulturálisan releváns brit és ír férfit kellett pontozniuk egy tízes skálán, aszerint, mennyire tartják az illetőt szexinek.

Clarkson újságíróként kezdte karrierjét, a kilencvenes évekre vált elismert közéleti személyiséggé. Az általános ismertséget a BBC Top Gear című műsora hozta meg számára, amit 1988 és 2015 között vezetett társaival. Jelenleg ő az angol Legyen Ön is Milliomos! házigazdája, miközben saját Clarkson’s Farm című dokusorozatát is vezeti, amiben saját farmja működését mutatja be.