Best WordPress Hosting
 

D. Tóth Kriszta: Volt, hogy öt férfi ült velem szemben, és volt ilyen mucika érzésem

via 24.hu => eredeti post link

Közel másfél órás interjút készített D. Tóth Krisztával a Telex. Ebben a korábban tévésként is működő újságíró-lapalapító egyebek mellett arról beszélt, az idő múlásával egyre nagyobb szintű önismertre tesz szert, és ma már nem teszi ki magát olyan szituációknak, amiben nem érzi jól magát.

Mesélt korábbi kiégéseiről is, amiket már egyre tudatosabban tud kezelni. Cégvezetőként tavaly jutott el odáig, „hogy ki tudtam mondani azt, hogy elértem a vezetői kvalitásaim határáig, és ha nem csatlakozik be valaki a felsővezetésbe, aki az egész médiapiaci gondolkodást nálam fejlettebben és tapasztaltabban behozza, akkor én gátja leszek a saját vállalkozásomnak”.

Ezt a tudást és tudatosságot nem adják könnyen. Évekig jártam terápiába, részben a magándolgaim feldolgozása, tudatosítása és az érzelmi eszközkészletem bővítése okán, illetve a vezetői létem működtetése miatt is hasznos volt. Nagyon sokat tanultam magamról. Például hogy ne érzelemből hozzak döntést, és ha érzem az elárasztottságot, akkor meg tudjam fogni, és kordában tudjam tartani az egómat