Best WordPress Hosting
 

Egy McDonald’s-ban dolgozó, korábbi pap zaklatott egy 17 éves fiút

via 24.hu => eredeti post link

A kollégái csak Atyának becézték azt a McDonald’s-ban dolgozó, felszentelt papot, aki szexuálisan egy 17 éves fiút, írja a 444.

Az áldozat, egy Balázs nevű fiú diákmunka keretében került abba a gyorsétterembe tavaly nyáron, ahol az Atya is dolgozott. A zaklatásra, azon belül is a groomingra a fiú bizonyítékokkal is tudott szolgálni – a lap az erről készült képernyőfotókat a név eltakarásával publikálta. A grooming a zaklatás egy olyan formája, amikor a felnőtt megmutatja a nemi szervét, vagy más, egyértelműen szexuális tartalmú fotót, videót küld, és ugyanezt kéri az áldozattól. A grooming nem csak az online térben, de személyesen is előfordulhat: az Atya a fiúnak közös munkahelyükön is többször mondott szexuális jellegű dolgokat, például azt, hogy merevedése van.

Egy alkalommal az Atya sokadjára videóhívást kezdeményezett a fiúval, és elkezdte unszolni, hogy végezzenek közös önkielégítést. Az áldozat ezt visszautasította, ám ezután a férfi az ágyában fekve lefelé fordította a kamarát. Balázs még ezen a napon panaszt tett emailben a McDonald’s jogi osztályánál, majd elmondta az gyorsétterem műszakvezetőjének a történeteket. A fiút ezután gyorsan behívták a magyarországi McDonald’sokat üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. központjába, ahol a cég biztonsági vezetője, a HR-vezető, valamint az akkor még kiskorú Balázs és törvényes képviselője, az édesapja voltak jelen.