Best WordPress Hosting
 

Ezzel most elég nagyot húzhat a Revolut

via forbes.hu => eredeti post link

Az EGT-beli digitális bankok közül az elsők között kínál eSIM-szolgáltatást és nemzetközi mobiladat-csomagot ügyfeleinek a Revolut.

Mi történik? A Revolut az EGT-beli digitális bankok közül az elsők között kínál eSIM-szolgáltatást és nemzetközi mobiladat-csomagot ügyfeleinek – közölte a Forbes.hu-val a cég. A Revolut által forgalmazott eSIM-kártyával az ügyfelek külföldön is vásárolhatnak maguknak adatforgalmat és váratlan roamingköltségek vagy egyéb fennakadások nélkül internetezhetnek.

Hogyan használhatod? A szolgáltatás március 25-től elérhető, és minden olyan magyarországi Revolut-ügyfél díjcsomagtól függetlenül igénybe veheti azt, aki eSIM-kompatibilis eszközzel rendelkezik. Telepítés után az ügyfelek bárhol vásárolhatnak adatforgalmat, nincs szükségük fizikai SIM-kártyára. Aktív eSIM-mel a Revolut app használata közben nem fogy a mobiladatuk mennyisége, tehát ha a Revolut-ügyfél megérkezik egy országba és nincs adatforgalma, a Revolut appot akkor is meg tudja nyitni és annak összes termékét és funkcióját használhatja, az adatcsomag-vásárlás lehetőségét is beleértve.