Best WordPress Hosting
 

Három órát várt a mentőre Curtis anyukája, majd a kórházból úgy hozta haza a 70 éves nőt a betegszállító, hogy köntösben, mezítláb az ajtó előtt hagyta

via 24.hu => eredeti post link

Több mint három órát kellett várni Curtisnek, hogy kiérjen az édesanyjához hívott mentő – ezt maga a rapper osztotta meg Facebook oldalán. Azt írja, az eset szombaton történt. Anyukájának nagyon magad, 17,9-es volt a cukra, zavart volt és fájt a lába.A történet azonban itt még nem ért végett.

„Mondták a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályra szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök és elvitték Édesanyukánkat . Az este folyamán először 21:21 kor érdeklődtünk Anyukánk , hogy létéről akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap mert kiszáradt és hívnak bennünket ha többet tudnak de valószínű hazaengedik és mehetek érte majd letettem és vártunk. Egy óra múlva 22:24 kor ismét telefonáltam akkor a hölgy akivel először beszéltem azt mondta, hogy a leadott számon az orvas hívni fog mikor mehetünk”- írja Curtis.

Egész éjszaka várták a hívást, majd hajnal 5-kor Curtis elaludt. 7:50-kor hívta a kórházat, és köözölték vele, 7 órakor hazaszállították a címére az anyukáját.