Best WordPress Hosting
 

Itt az év bejelentése: megvan, mikor nyílik az első magyarországi Primark

via forbes.hu => eredeti post link

Végre megvan a dátum, amikor a Primark nemzetközi divatáruházlánc megnyitja első üzletét a magyar fővárosban. Magyarország a 17. ország, ahol terjeszkednek a régióban.

Mi történik? Május 28-án, délelőtt 10 órakor nyílik meg a Primark első magyarországi üzlete a budapesti Arena Mallban – jelentette be az üzletlánc. A több mint 3100 négyzetméteres üzletben női, férfi és gyerekruhákat, lakberendezési cikkeket és szépségápolási termékeket árulnak majd. A cég tavaly januárban közölte, hogy a 2024-es pénzügyi évben megjelenik Budapesten, augusztusban pedig már arról írtunk, hogy már toborozzák a munkatársakat, a nyitás pontos dátuma azonban mostanáig nem volt ismert.

Miért érdekes ez? Mert hónapok óta várják a rajongók a Primark nyitását Budapesten. A márka fő ismérve, hogy szinte fillérekért kínál divatos ruhadarabokat. Az olcsóság mellette is szól, meg ellene is, a kritikákra ők fenntarthatósági törekvésekkel válaszolnak. Mit érdemes tudni róluk? 15 érdekesség a hozzánk is érkező Primarkról.