Best WordPress Hosting
 

Kozák-ügy: Csipes Ferencet felfüggesztette a szövetség és sportfegyelmi eljárást indított ellene

via 24.hu => eredeti post link

A 24.hu elsők között számolt be arról a magyar kajak-kenu sportot megrázó botrányról, amelyet Kozák Danuta egy páratlan poszttal indított el közösségi oldalán.

A hatszoros olimpiai bajnok kajakos azt írta, az edzése utáni gyúrás alkalmával egy erősen befolyásolt állapotban lévő edző megjelent az öltözőben és a legkülönfélébb módokon verbálisan molesztálta és sértegette. Szerinte Csipes Ferenc három hete „bomlasztja és idegeli a csapathajók versenyzőit, beleértve a sajátjait és a saját lányát is.” Mindez azért érdekes, mert Kozák éppen Csipes Tamarával indult párosban a válogatókonn és jó eséllyel ki is vívnák az olimpiai indulási jogot.

Az üggyel kapcsolatban honlapunk írásban feltett kérdésekkel kereste a Magyar Kajak-kenu Szövetséget. (Csipes klubja, munkáltatója, a BHSE reakcióját itt olvahatják.) Arra lettünk volna kíváncsiak, előfordult-e már korábban hasonló eset, illetve tudtak-e arról, ha igen mióta, hogy az olimpiai bajnok edző alkohol problémával küzd. Kérdéseinkre válaszként egy nyilvános állásfoglalást kaptunk, amit az alábbiakban közlünk.