Best WordPress Hosting
 

Menő, de problémás a Motorola karpereccé hajlítható mobilja

via 24.hu => eredeti post link

A Motorola márkát birtokló Lenovo tavaly októberben, a Global Tech World ’23 esemény keretein belül mutatta be legújabb koncepciómobilját, ami első látásra úgy tűnik, az első jelentős innovációt hozhatja el mobilos hardverek terén a hajlítható kijelzős készülékek megjelenése óta. A kínai gyártó ugyan korábban azt ígérte, a 2024-es Mobile World Congress (MWC) kiállításon a hardver specifikációiról, a megjelenési dátumról és az árról is lehullhat a lepel, kiderült, hogy erre még bizony várni kell.

A kiállított telefon legfontosabb eleme egy FHD+ felbontásra képes, hajlítható pOLED (műanyag) panel, ami egyrészt textil hátlapot kapott, másrészt pedig kis túlzással tetszés szerint hajtogatható.

A demonstráció során így láthattuk csuklóra tekerve, híd, illetve V-alakba hajtva, ez utóbbi pedig remek szolgálatot tett a kétszemélyes játékok során. A mobil legvagányabb funkciója, hogy a MotoAI-nak köszönhetően felhasználói felület alkalmazkodik a felvett formához, és még kis felületen is képes használható módon megnyitni az androidos appokat.