Best WordPress Hosting
 

Most már tagad a nő, aki falazott a terhes lányát és húgát kivégző és elásó gyilkosnak

via 24.hu => eredeti post link

Az előkészítő üléssel megkezdődött a Balassagyarmati Törvényszéken annak a H. Józsefnek a büntetőpere, aki 15 évvel ezelőtt megölte, és elásta az élettársa lányait. A törvényszék tájékoztatása szerint a megölt testvérek édesanyja korábban elismerte, hogy tudott a lányai meggyilkolásáról, de most már azt állította, hogy nem volt tudomása a bűncselekményekről.

A vádirat szerint a férfi 2004-ben az élettársánál lakott a nő négy gyermekével együtt. H. József gyakran verte az asszonyt, és a gyerekeit is, ezért a gyámhivatal védelembe vette a kiskorú gyermekeket. A férfi nemcsak az élettársával, de a két nevelt lányával is szexuális cselekményeket végzett.

A férfi 2009 februárjában összeveszett a 19 éves nevelt lányával, Alexandrával, akiről megtudta, hogy gyermeket vár. H. József azt akarta elérni, hogy a lány vetesse el a gyereket. A férfi többször fejen ütötte, majd meg is rugdosta a földre kerülő lányt, aki a bántalmazás következtében meghalt A férfi még aznap elásta a holttestet Alexandra anyjával a házuk udvarán.