Best WordPress Hosting
 

Orbán EU-ellenes politikája Oroszország érdekeit szolgálja

via 24.hu => eredeti post link

Deutsch Tamás szerint vannak háborúpárti politikusok az EP-ben, mert a dollárbaloldali képviselők megszavaztak minden háborúpárti kezdeményezést, vagyis hogy fegyvereket küldtek Ukrajna megsegítésére. Ezután a fideszes képviselő Soros György embereinek nevezte a többi képviselőt.

Orbán EU-ellenes politikája nem a békét, hanem Oroszország érdekeit szolgálja és hátráltatja az egységes európai biztonságpolitika kialakítását – jelentette ki Róna Péter. Arra kért mindenkit, hogy utasítsák el az orbáni külpolitikát és arra kérte Magyar Pétert, hogy gondolja át azt, hogy támogatni akarja-e az orbáni külpolitikát, ahogy eddigi megszólalásai alapján tette.

A Fidesz azt hazudja, hogy aki nem rájuk szavaz, az háborúpárti, eközben a kormány több száz magyar honvédet küld Csádba, ahol véres háború zajlik – üzente Deutschnak Magyar Péter, és megemlékezett arról is, hogy az utóbbi időszakban számos jól képzett honvédet küldtek el. Magyar jelezte, hogy fideszes politikusok azok, akik a sorkatonaság visszavezetéséről beszéltek.