Best WordPress Hosting
 

Orbán Ráhel: Budapest luxusa megfizethető

via 24.hu => eredeti post link

Orbán Ráhel szerint mára megfizethetetlenek lettek a híres, klasszikus nyugat-európa úti célok, ami helyzetbe hozhatja a luxusszínvonalat megfizethető áron kínáló budapesti szolgáltatókat, mert a turisták egyre többen keresik és fedezik fel az olyan új, rejtett kincseket, mint Budapest. A Világgazdaság idézte a BDPST Group kreatívigazgatóját, aki a Trend FM Turizmus.com című műsorában beszélt.

Orbán Ráhel azt mondta: a magyar főváros az elérhető, megfizethető luxust képviseli a vonzerők sokaságával, a Dunától az épített örökségen át a sokszínű éttermi palettáig, megújuló kulturális attrakcióival, felső kategóriás szállodáival. Budapesten már régen nem a turisták számán, hanem azok összetételén kell dolgozni. Az a cél, hogy az évről évre egyre jobb számokat produkáló Budapest ne olcsó desztinációként, bulihelyszínként éljen a köztudatban.

A BDPST Koncept által kifejezetten a magyar piacra megálmodott Dorotheát példaként említve elmondta, nem luxusszálloda, de az elérhető, megfizethető luxust képviseli. Érzetében, élményében, dizájnjában nincs lemaradva versenytársaitól, de árazása nem hozza a nyugat-európai ötcsillagos hotelek szintjét.