Best WordPress Hosting
 

Összekapcsolta volt párja telefonját a sajátjával, figyelte a nő titkait, és bosszúból még az egyetemről is kiíratta

via 24.hu => eredeti post link

Módszeresen zaklatta a volt élettársát egy Fejér megyei férfi a szakításuk után. A férfi rendszeresen üzenetekkel bombázta a nőt, és ott szúrt ki vele, ahol csak tudott. A Székesfehérvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

Gácser Zsuzsanna Ágnes, a Fejér Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi 2022 júliusáig volt élettársi kapcsolatban a későbbi áldozatával, akit rendszeresen zaklatott a szakításuk után: e-maileket, Messenger üzeneteket küldött, illetve az otthonánál is kéretlenül megjelent.

A nő fényképének felhasználásával létrehozott egy profilt a közösségi oldalon, és azon a becsület csorbítására alkalmas kijelentéseket tüntetett fel az áldozat telefonszámával együtt. De olyan is előfordult, hogy szegeket és csavarokat helyezett a volt élettársa kocsijának a gumiabroncsaiba, tudva azt, hogy a nő rendszeresen ingázik a munkahelye és a lakóhelye között. Az idegen tárgyak elhelyezésével a közlekedési baleset kialakulásának a kockázata megnőtt, a közlekedés biztonsága csökkent.