Best WordPress Hosting
 

Puskás-Dallos Bogi: Rengeteget változtatott rajtam az anyaság, szerintem korábban egy hisztis kislány voltam

via 24.hu => eredeti post link

Puskás-Dallos Bogi volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság legutóbb megjelent epizódjában. A beszélgetés során az anyasággal kapcsolatos gondolatairól is mesélt az énekesnő, akinek tavaly szeptemberben született meg a kisfia, Ábel. Egyebek közt azt is elmondta, mit gondolt először, amikor meglátta a babáját.

Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy én azt éreztem, hogy abban a pillanatban születek meg. És tök érdekes, hogy nekem az első gondolatom az volt, hogy az idő véges. Tudom, hogy ilyen morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiamnak az életében, amit nagy valószínűséggel én nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy meg fogunk halni egyszer, de mióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött

– fogalmazott Puskás-Dallos Peti felesége, akiben a szóban forgó impulzus után még inkább felerősödött az érzés, hogy igazán meg kell élnie a családjával töltött pillanatokat, ez idő alatt pedig minél több mindent szeretne átadni a gyerekének mindabból, amit ő maga már megtapasztalt.