Best WordPress Hosting
 

Rossz értékelést adott Airbnb-n egy hűtlenkedő férj – amire a házigazda azzal reagált, hogy lebuktatta a felesége előtt

via 24.hu => eredeti post link

Bíróság elé került egy Airbnb-házigazda és egy házas vendég közötti vita az Egyesült Államokban, miután a szállásközvetítő oldal által kiváló szállásadónak, azaz Superhostnak tartott házigazda az utazás alatt hűtlenkedő férfi  vádjai szerint egy biztonsági kamera által készített kép elküldésével lebuktatta őt a felesége előtt – írja Bored Panda.

A Missisippi államból származó vendég, Shawn Mackey nemcsak a Memphisben szálláshelyet üzemeltető házigazdát, Pamela Fohlert perelte be a házassága tönkretételéért, hanem az Airbnb-t is. A férfi eredetileg még szeptemberben nyújtotta be a 22 oldal hosszú keresetét. Azonban az amerikai média csak a múlt héten kapta fel az ügyet.

Mackey felesége a konfliktus egy pontján egy Shawn69@outlook.com, vélhetően emiatt az üzenet miatt létrehozott email-címről kapott egy fotót, amin a férje egy másik nővel látható a ház bejáratában. A férfi azért perelte be a gyanúja szerint az emailt elküldő házigazdáját, és az online szállásközvetítőt is, mert az üzenet miatt tönkrement a házassága, ami „rendkívüli érzelmi stresszt”, és „nyilvános megaláztatást” is hozott az életébe.