Best WordPress Hosting
 

Török Gábor: A Varga-interjú Mónika Show volt

via 24.hu => eredeti post link

Nehéz eldönteni, mennyiben volt Varga Judit döntése, hogy a volt miniszter Hajdú Péter műsorában részletezte volt házassága történetét – mondta Török Gábor a Partizán műsorában, amit a Telex szemlézett. Szerinte a másfél órás Varga-interjú egy Mónika Show volt, amiben benne volt a hatalomgyár döntése is. A Fidesz elveszítette a közbeszéd irányítását, sok év után Magyar Péteré az első olyan ügy, amiről a kormánykritikus és a kormánypárti sajtó is beszámol, így a Fidesz-szavazókhoz is eljut.

Az igazi kérdés, hogy az ellenzéki szavazók elhiszik-e, amit Varga Judit mond. A politikai elemző szerint nem. Ha az ellenzéki pártok törzsbázisa támadni is fogja, hívei ki fognak tartani Magyar Péter mellett, aki előre elmondta, hogy később a NER-ben nőverőnek fogják nevezni. Török Gábor szerint a Fidesznek most egy célja van: elhitetni saját szavazóival, hogy Magyar Péter egy nőverő áruló. Ehhez sokféle ügyetlen eszközt használnak fel, ezek között volt Varga Judit interjúja is.

Magyar Péter jövője a következő két hónapban eldől, ha nem sikerül most pártot szerveznie, két hónap múlva akár el is felejthetik. Török Gábor szerint Magyar Péter most sok szavazónak jóval hitelesebb, mint az ellenzéki politikusok, nagyon látszik a messiásvárás, amit az is mutat, hogy semmi újat nem mond, mégis át tudott lépni az ellenzéki pártokat érintő általános unalmon.