Best WordPress Hosting
 

„Állok egy plázában diplomásan, és kalapálni tanítom az embereket?” – így született a Mittersisters, ami Tomán Szabina figyelmét is felkeltette

via forbes.hu => eredeti post link

Az a termék a leginkább fenntartható, ami el sem készül, de ha már megszületik valami, használjuk egy életen át – vallja Mitter Anna Róza, a bőrtáskakészítő workshopokat sikerre vivő Mittersisters alapítója. Nemrég a Cápák közöttben Tomán Szabinával jutottak egyezségre, amin azóta is folyamatosan finomítanak.

„Hat napja nem voltam itt, nagyon hiányzott már, megcsinálhatom neked gyorsan a nyomatot?” – Mitter Anna Róza már indul is, hogy az aprócska betűkből kirakja a nevemet. Felkapja a készülő válltáskám sárga zsebrészét, hogy szakavatott mozdulatokkal elkészítse rajta a dombornyomást, majd fóliával színt is ad a betűknek. Közben a táska mágneses csatját állítom össze és rögzítem, lépésről lépésre követve az előttem lévő tableten beszélő „másik” Róza instrukcióit.

Az utcára néző, napfényben fürdő Dob utcai üzlethelyiségben a Mittersisters új DIY Bar szolgáltatását próbálom ki, amivel a vállalkozás képessé vált függetlenedni az alapítója személyétől. Így Rózának nem kell minden egyes workshopon és minden táska vagy kiegészítő készítésénél jelen lennie.