Best WordPress Hosting
 

Blikk: Kormányközeli milliárdos karja tört el a Szigeten rendőri intézkedés közben

via 24.hu => eredeti post link

Befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja – írja a Blikk. A lap szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a kapcsolataival fenyegetőző férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni.

A fiatal vállalkozót az intézkedés előtt pár perccel botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét.

Szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarhatta a viselkedése. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi vasárnapra virradó éjjel fél egy után maga ment oda a rendőrökhöz. Feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről. A rendőrök közölték vele, hogy panaszt a biztonsági cég vezetőjénél, míg feljelentést az óbudai kapitányságon tehet.