Best WordPress Hosting
 

A SpaceX és a Tesla vezetői szerint Elon Musk drogozik, a techmilliárdos tagad

via forbes.hu => eredeti post link

Sajtóhírek szerint rendszeresen LSD-t, kokaint, varázsgombát és exstasyt fogyaszt Elon Musk, ami komoly aggodalommal tölti el cégei, a SpaceX és a Tesla vezetőségét. Mindeközben ismét Musk a világ leggazdagabb embere: 2023-ban több mint 108 milliárd dollárral gyarapította nettó vagyonát.

Rendszeresen LSD-t, kokaint, varázsgombát és exstasyt fogyaszt Elon Musk, ami komoly aggodalommal tölti el cégei, a SpaceX és a Tesla vezetőségét, írta meg hosszú cikkében a Wall Street Journal (WSJ). Az ügy azután látott napvilágot, hogy a lap korábbi állítása szerint Musk ketamint szed, amelyről a cégvezér azt írta az X-en (korábbi nevén Twitter), hogy jobb megoldás a depresszió ellen, mint az antidepresszánsok.

A techmilliárdos szerhasználati szokásaival kapcsolatban több, neve elhallgatását kérő forrásra támaszkodik a mostani cikk szerzője. Az állítások szerint Musk testvérével, Kimballal, illetve a SpaceX egyik igazgatósági tagjával, Steve Jurvetsonnal közösen, főként bulikban nyúltak a tiltott szerekhez, ezért