Best WordPress Hosting
 

Az Eb előtt megtört egy veretlenségi sorozat, de reméljük, elindult egy újabb

via 24.hu => eredeti post link

A magyar válogatott lejátszotta az Eb előtti két felkészülési mérkőzését. Egy – régen látott – vereség és egy sima győzelem a mérleg. Maradt-e kérdés a kezdő összeállítását illetően? Mi a helyzet a cserepaddal? Láttunk-e és várhatunk-e bármi újat taktikailag a válogatottól? Marco Rossi kérdőjelei és Fiola Attila, mint kellemes meglepetés.

Most már tényleg hazatér a futball, vagy Southgate-nek újfent sikerül elóvatoskodnia? Az angol szövetségi kapitány játékfelfogása kapcsán vitáztunk, érintettük azt is, hogy az eddigiekhez képest atipikus kerettel vágnak neki a tornának az angolok, sok kimaradó nagy névvel, valamint arról is szót ejtettünk, hogy túlértékeltek-e a Premier League-játékosok.

Az adás végén mediterrán vizekre eveztünk, Spanyolországnál, illetve Olaszországnál horgonyoztunk le. A spanyolok kapcsán beszéltünk az ezen a szinten „nullkilométeres” edzőnek számító De la Fuenteről, a szövetséget érintő, spanyol futballéletet megrázó botrányokról, illetve arról, hogy bár középhátvéd poszton nem tűnnek a legerősebbnek, de egy pofátlanul fiatal kerettel, egy világklasszissal és az esélyesség nyomasztó terhe nélkül léphetnek pályára Németországban.