Best WordPress Hosting
 

Céges kulináris élmények, a világon egyedülálló módon

via forbes.hu => eredeti post link

Felsorolni is lehetetlen a „csapatépítő” címen megszervezett céges összejövetelek sokszínűségét, az elvonulásoktól kezdve a féktelen bulikon át a tesztvezetéses versenyzésekig. S. Pörzse Orsolya és Kárai Dávid most egy olyan, exkluzív gasztroélménnyel egybekötött workshop formátumot találtak ki, amiben egyszerre megvan a csapatépítő rendezvények izgalma, és összekovácsoló ereje is. Mindezt gourmet fűszerezéssel, időigényes fizikai munkától, unalmas programelemtől és kényelmetlen feszengéstől mentesen – így született meg a The Taste Makers.

Az ötlet, a már több mint tíz éve gasztromarketinggel foglalkozó tulajdonos, Orsolya fejéből pattant ki. „Egy születésnapi bulira szerettem volna valami formabontót, megkerestem egy szakácsot, hogy dumpling készítő workshopot tartson a barátoknak. Később ezt gondoltam tovább” – meséli. Azóta világmárkáknak, magyar és nemzetközi cégeknek is tartottak workshopokat – első rendezvényüket, tavaly augusztusban, például a New Balance sportmárka globális vezetői csapatának, az Aranybástya tetőteraszán.

Orsolyához a koncepció megálmodása után csatlakozott a gasztro berkekből ismert Kárai Dávid, aki segített a receptek megálmodásában és azóta is felelős a workshopok szakmai részéért. Így lett az üzleti tervből rövid idő alatt pörgő vállalkozás.