Best WordPress Hosting
 

DK: A szigetszentmiklósi polgármestert bűnözői körök mozgathatják a háttérből

via 24.hu => eredeti post link

Soha nem jártam Kövér László házában, sőt, soha nem beszéltem még vele sem ott, sem máshol. Ezt hajlandó vagyok akár poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra kötve is elmondani, hogy mindenki lássa: a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt polgármestere hazudik

– így nyilatkozott vasárnapi online sajtótájékoztatóján Jószai Attila DK-s politikus, az ellenzéki párt korábbi szigetszentmiklósi alpolgármestere.

Amint arról beszámoltunk, a szombati Kossuth téri tüntetésen felszólalt Nagy János, Szigetszentmiklós független polgármestere is. Egyebek mellett arról beszélt, hogy 2019-ben az ellenzéki pártok összefogásával lett településvezető, ám hamar rá kellett jönnie, hogy „nincs különbség a régi pártok pártkatonái között.” Azt állította, hogy az első, hivatalban töltött napjaiban visszautasította a DK „megkörnyékezését”, ami után a párt lejáratókampányt indított ellene. Azt is közölte, hogy az általa leváltott DK-s alpolgármester gyakran látogatta meg Kövér Lászlót a helyi házában az utóbbi években, és nem tudja, miről kellett vajon egyeztetnie.