Best WordPress Hosting
 

Élőben közvetítette, ahogy ledarált egy macskát, majd egy emberrel is végezhetett egy oxfordi nő

via 24.hu => eredeti post link

Egy egészen hátborzongató gyilkosság története rázta meg nemrég az Egyesült Királyságot. Az ügy gyanúsítottja, a 25 éves Scarlet Blake a tárgyaláson elhangzott vádak szerint azzal a céllal indult útnak 2021. július 25. éjjelén Oxford központjában, hogy találjon magának egy idegent, akit megölhet. Az áldozat, a 30 éves Jorge Martin Carreno holttestét egy nappal később találták meg az egyeteméről híres angliai város egyik folyójában, egy turistalátványosságnak számító szakaszon.

A spanyol állampolgárságú, helyi BMW-gyárban dolgozó férfi a barátaival és a kollégáival bulizott a tragédia előtt, és akkor elegyedhetett szóba a gyanúsítottal, amikor már hazafelé tartott. „Amikor legutóbb ennyire részegnek láttam valakit, az meghalt LOL” – írta a végzetes találkozás előtt nem sokkal a gyanúsított az akkori barátnőjének egy sms-ben, amit terhelő bizonyítékként is felhasználtak az ügyben.

Bár Carreno a tarkójára mért ütésekbe halhatott bele, sokáig fel sem merült az idegenkezűség gyanúja az eleinte balesetnek vagy öngyilkosságnak gondolt halállal kapcsolatban. Csak jóval később kezdték el gyanítani a nyomozók, hogy a férfi valójában gyilkosság áldozata lett.