Best WordPress Hosting
 

Ki osztott valójában pénzt a hétvégén a Deák téren?

via forbes.hu => eredeti post link

Pénzeső hullott az összegyűlt tömegre szombat délután a belvárosban. A Mobilfox állítólagos belharca nyomán megvalósított akció vélhetően jó kis reklámfogás az elborult marketingprojektjeiről és videóiról ismert cég számára. De kik is ők? Mutatjuk!

Mi történt? A telefontokokat gyártó, influenszerekkel dolgozó cég állítólag kirúgta az egyik arcát, Szépréthy Rolandot, aki emiatt ellopta a cég TikTokját, és 100 millió forintot vagy részesedést követelt tőlük. Azt ígérte, ha követeléseit teljesítik, szétosztogat a követői között kétmillió forintot. Végül elmondása szerint sikerült megegyeznie a Mobilfoxszal, így 25 százalékos részesedése lett a cégben. Ezt követte a pénzosztás. A kétezer darab ezresen kívül a helyszínen ajándékutalványokat és Crocs papucsokat is osztogattak. A tömeget biztonsági őrök tartották féken.

De mi ez a Mobilfox? Diller Kevin tizenöt évesen, a nagymama ágyneműtartójából indította a Mobilfoxot, ma már tizenegy országban dobálják törhetetlen telefontokjaikat. Grandiózus marketinggel, pimasz ötletekkel és jórészt huszonévesekből álló vezetőséggel nőttek több mint négymilliárdos céggé. A legutóbbi, 2022-es nyilvános adatok szerint 4,2 milliárd forintos árbevétel mellett 210 milliós adózott eredményük van. A cég és Kevin sztoriját tavaly a májusi Forbes címlapján mi is megírtuk.