Best WordPress Hosting
 

Magyar Péter: Amit a volt feleségemmel művelnek, az túlmegy minden határon

via 24.hu => eredeti post link

Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem – írta Magyar Péter szerda délután Facebook-oldalán. 

Magyar a posztban hosszan üzent Varga Juditnak, aki kedden súlyos állításokat fogalmazott volt férjével kapcsolatban, miután a férfi közzétett egy régi beszélgetésükről készített hangfelvételét. Varga állítása szerint Magyar évek óta erőszakosan bánt vele, például könyveket vágott hozzá és többször megfenyegette.

„Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni”, írta a bejegyzésben Magyar.