Best WordPress Hosting
 

OTP-webshop? Nem is akkora őrültség, mint ahogy elsőre hangzik

via forbes.hu => eredeti post link

Nagy tétet tett Csányi Sándor bankja az e-kereskedelemre, ráadásul olyan formában indulnak, amit eddig az Emag és társainál se láthattál. Exkluzív háttérsztori a Fizz.hu kulcsfiguráitól.

Az OTP csoporthoz tartozó webplázáról, a Fizz.hu-ról tavaly júliusban számoltunk be először a Forbes.hu-n. A bank innovációs részlege a bankoláson túli szolgáltatások részeként egy online piacteret is elképzelt magának, üzemeltetője pedig egy kvázi óriáscég hátterű (enterprise-surrounded) startup, az OTP tulajdonában álló OTP Ecosystem. Az ügyvezetői székben Szőcs András ül, aki a Mol korábbi e-kereskedelmi vezetője, de előtte öt évet dolgozott a Salling Groupnál, tízet pedig a Tescónál is.

Szőcs és az OTP csoport innovációs igazgatója, Fischer András először a Forbes.hu-val ült le beszélgetni a Fizz.hu hátteréről és jövőjéről. A step-by-step stratégia következő lépcsőfokát élőben tapasztalhattam meg, ahogy az április 3-i interjú után kiléptem az irodaházból: végre megjelent az első poszt, hogy mindenki számára útjára indult a Fizz.hu. Majdnem egy évvel az első hírek után.