Best WordPress Hosting
 

Kiderült, miért mos partra emberi maradványoakt tartalmazó cipőket egy területen a Csendes-óceán

via 24.hu => eredeti post link

Újabb emberi maradványokat tartalmazó cipőt mosott partra az óceán Gonzales Beachen, a Brit Columbia-i Victoriában, júliusban – közölte múlt héten a Brit Columbiai halottkémszolgálat. Az ügyben vizsgálat indult a hatóságok későbbre ígértek részletesebb tájékoztatást.

Ez a lábfejmaradványokkal együtt megtalált cipő azonban csak egy a sok közül, melyeket utóbbi években találtak ebben a térségben. 2019 január elsején kirándulók találtak egy cipőt, benne lábfejjel a Washington államban fekvő Jetty sziget déli partján. Kiderült, a maradványok egy férfihez tartoznak, akit 2016 óta tartottak nyilván eltűntként.

Egy évvel korábban egy férfi farönkök között talált egy emberi maradványokat tartalmazó túrabakancsot a Vancouverhez közeli Gabriola szigeten. Még egy évvel korábban, Brit Columbiában egy fekete tépőzáras sportcipőt találtak, melyhez nem csak a lábfej, de sípcsont és szárkapocscsont is tartozott. Utóbbi esetben kiderítették, hogy a 2017-ben, 79 évesen eltűnt Stanley K. Okumoto maradványai kerültek elő.