Best WordPress Hosting
 

Balogh Péter az első házasságáról: Nem gondolom azt, hogy tudtam mintaférj vagy mintaapa lenni

via 24.hu => eredeti post link

Balogh Péter volt Palik Lászlóék vendége a Három Igazság című műsor legújabb epizódjában. Az interjú során a szoftverfejlesztő-üzletember az első házasságának zátonyra futásáról is beszélt, amiért ahogyan fogalmaz, „megküzdött, hogy szétessen”. Mint mondta, volt olyan január, amikor mindössze három alkalommal tartózkodott Magyarországon, ám mindhárom alkalommal csak bőröndöt cserélni tért haza, nem aludt otthon, hanem sietett is tovább, hogy üzleti találkozókat intézhessen külföldön.

Egy ilyen helyzetben nem gondolom azt, hogy tudtam mintaférj vagy mintaapa lenni. De ez nem is egy könnyű eset. Mondok erre egy nagyon egyszerű példát, mert szerintem nagyon nehéz elképzelni, hogy persze, Petya, milyen hülye voltál, hogy ennyit dolgoztál.

Felidézte, hogy megesett, hogy a világ egyik legnagyobb autógyártó cégének vezetője ordibált vele telefonon, mert nem működött a szoftverük, pedig pár nap múlva indult volna a gyártás, és ha miattuk csúszott volna a kezdés, óránkénti egymillió eurós kötbérrel kellett volna számolniuk.