Best WordPress Hosting
 

„Bonyolult a helyzet” – Udvaros Dorottya elmondta, hogyan érinti őt távozása a Nemzeti Színházból

via 24.hu => eredeti post link

Udvaros Dorottya egy pár nappal ezelőtt megjelent interjúban jelentette be, hogy már nem tagja a Nemzeti Színháznak, az intézmény igazgatója, Vidnyánszky Attila ugyanis nem hosszabbította meg a szerződését. Később a színház közleményében azt állította, Udvaros továbbra is társulati tag, határozatlan idejű szerződéssel rendelkezik. A színművésznő ezután újfent megerősítette, hogy nem tagja a társulatnak.

Egy hétfő esti rendezvényen a Femcafe interjút készített Udvarossal, és rákérdeztek nála, hogyan érinti őt magánemberként, hogy 22 év után távozik a Nemzetiből.

Erről nehéz összeszedetten beszélni, mert valahányszor belépek az öltözőmbe, ott látom 22 év »hordalékát«. Amikor az embernek a színház a második otthona, annyi minden kötődés van, hogy szerintem még nem is tudom felfogni pontosan, hogy lesz egy pillanat, amikor ezt össze kell majd csomagolni. Bonyolult a helyzet. Nincs bennem harag vagy kétségbeesés. Azt gondolom, hogy igen, 22 év nagyon hosszú idő, de egyszer minden véget ér. Lehet, hogy az az ajtó, ami most becsukódott, ahelyett kinyílik majd egy másik ajtó. Erre próbálok fókuszálni