Best WordPress Hosting
 

Egy napig volt Magyar Péter embere: máris visszacsinálták a VII. kerületi polgármester-jelölést

via 24.hu => eredeti post link

A Tisza Párt színeiben csütörtökön egyetlen nap alatt három fővárosi kerületi polgármesterjelölt jelentkezett be az indulásra az önkormányzati választáson, köztük volt a VII. kerületi Lajos Béla is, aki az elmúlt hetekben a Színes Erzsébetvárosért Egyesület jelöltjeként plakátolta tele a kerületet, és gyűjtötte az ajánlásokat.

Lajos neve mellett a Választás.hu-n csütörtökön este jelent meg, hogy váltott, vagyis visszalépett a Színes Erzsébetvárosért polgármesterjelöltjeként, és Magyar Péter Tisza Pártjával gyűjti az aláírásokat, pénteken kora délután azonban már azt közölte a Színes Erzsébetváros Facebook-oldalán, hogy mégis minden marad a régiben.

A Magyar Péter vezette Tisza Párttal közösen kezdtünk tervezni az elkövetkező hetekre. A folyamat során láttuk azt, hogy közösen erősebbek lehetünk, de azt is láttuk, hogy Erzsébetvárosban a Színes Erzsébetváros közössége nagyon erős civil identitással rendelkezik, ezért közösen azt érezzük és úgy látjuk, hogy a Színes Erzsébetváros június 9-én és az azt követő időszakban is önállóan kell kiálljon és dolgozzon azért, hogy Erzsébetváros fejlődő, élhető, zöld, a lakók igényeire odafigyelő kerület legyen. Ennek érdekében, a mai nappal megerősítem önálló indulásunkat az önkormányzati választásokon