Best WordPress Hosting
 

Joshi Bharat az új párjáról: Nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet

via 24.hu => eredeti post link

Áprilisban a 24.hu-n is megírtuk, hogy ismét rátalált a szerelem Joshi Bharatra. A 68 éves műsorvezető akkor nem szeretett volna részletekbe menően nyilatkozni a kapcsolatról, annyit viszont elárult, hogy van valaki az életében, aki boldoggá teszi.

Joshi Bharat most új párjával, Kiss Virág Magdolna színésznővel közösen adott interjút a Storynak, melyben elmondták, hogy egy közös ismerősük által ismerkedtek meg, amikor Joshi vendéget keresett a műsorába. Mint mesélik, bár korábban is számtalan lehetőségük adódott volna összefutni, miután ugyanazoknál a tévécsatornáknál dolgoztak, végül az említett adás felvételén találkoztak először, amit követően a műsorvezető felvetette, hogy kávézhatnának majd valamikor. Az újabb találkozóra sor is került, Kiss viszont lebetegedett, így egy ideig írásban folytatták tovább a beszélgetést. Miután viszont meggyógyult, már egyértelműen randevúként beszélték meg a következő találkozásukat – ennek pedig már három hónapja.

Mint mondják, miután mindketten túlvannak már egy-egy váláson, nem óvatoskodnak, önmagukat adják, és nincsenek köztük tabutémák.