Best WordPress Hosting
 

Kegyetlenül végezte ki áldozatait a kettős életet élő családapa

via 24.hu => eredeti post link

Talán még mindig kiszolgáltatott helyzetben lévő, könnyen behálózható nőkre vadászna az a brit férfi, aki élete első 40 évében egy átlagos családapának tűnt, aztán 2023 elején kettős gyilkosságért kétszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. De a tengerparti kisvárosból, Hastingsből származó Mark Brown a második áldozatának, egy Alexandra Morgan nevű, családja megélhetését titokban escortként biztosító kétgyermekes egyedülálló anyának a 2021-es eltűnése után szinte azonnal gyilkosság vádjával találta szembe magát, így nem folytathatta szörnyű ténykedését.

Ebben nagy szerepe volt azoknak a nyomoknak, amiket Morgan a kisebbik gyereke búcsúajándékul hátrahagyott görkorcsolyájának a dobozába dugott.

A letartóztatásáig az élettársával és közös kamasz gyerekükkel egy háztartásban élő, hol biztonsági őrként, hol építőmunkásként dolgozó 43 éves férfi egészen vérfagyasztó módon szabadult ki a szürke hétköznapokból: pár év leforgása alatt két szexmunkással  is összejött titokban, akiket a bérelt farmjára csábított, aztán foglyul ejtett, majd meg is gyilkolt az ott álló konténerben. A nyomokat megpróbálta a lehető leghatékonyabban eltüntetni.