Best WordPress Hosting
 

Kicsit Szoboszlai árnyékában van, pedig minden dicséretet megérdemel Kerkez Milos

via 24.hu => eredeti post link

Palotai, Vágner, Puhl, Kassai – az utóbbi évtizedekben számos világszinten is jegyzett, elismert játékvezetőnk volt. Az idei Európa-bajnokságon a magyar származású, román szövetség által delegált Kovács Istvánon kívül biztosan nem fog egy honfitársunk sem sípot venni a szájába. Az eset nem egyértelműen megítélhető, így segítségül hívtuk a VAR-t is.

Mi vesz rá valakit, hogy kimenjen a Hungária körútra egy MTK-meccsre? És mi arra, hogy kilátogasson egy német harmadosztályú meccsre? Nagytotálban – egy Urs Fischer-kitűzőt viselő nénit is megidézve – néztünk rá arra, hogy itthon egyáltalán reális elvárás-e történetileg és a jelenkori körülményeket is számba véve a tízezer körüli átlagnézőszám, és hogy ezt az átlagot közben miért tudja hozni a német harmadosztályból kilenc csapat is. Kulturális különbségek, individualizálódó társadalom, az eredmény orientált megközelítés hamissága és a futball közösségépítő ereje, na meg persze az érzelmek, a kapocs, ami miatt meccsekre járunk.

Miután Kerkez Milos hárommeccses eltiltást kapott a Wolves elleni meccsen elkövetett belépőjéért, és csak az utolsó fordulóban játszhat újra,