Best WordPress Hosting
 

Kocsis Máté: Magyar Péter már az egyetemen is nagyképű és arrogáns volt

via 24.hu => eredeti post link

Kocsis Máté volt Rónai Egon vendége az Index és az ATV közös műsorában. A Fidesz frakcióvezetője a CPAC Hungary csütörtöki napján már küldött egy burkolt üzenetet Magyar Péter felé, a műsorban pedig már konkrétan is beszélt róla.

A beszélgetés közvélemény-kutatások elemezgetésével indult: a legújabb felmérések között akadnak nagy eltérések, abban viszont mindenki egyetért, hogy Magyar Péter és a Tisza Párt rendíthetetlenül tör előre. Kocsis nem akarta elemezni, hogy minek köszönhető Magyarék sikere, azt azonban hagsúlyozta, hogy nekik ezzel nincsen dolguk, mert minden a baloldalon történik, „ellenzékváltó hangulat van”.

„A baloldali érzelmű emberek, akik kormányellenesek, úgy érzik, hogy most reménykedhetnek másfél évtized kudarcai után. De ilyet láttunk már” – mondta Kocsis, utalva Márki-Zay Péterre, az ellenzék két évvel ezelőtti közös miniszterelnök-jelöltjére. Kocsis hasonló gondolatokat pendített meg, mint a CPAC-nak mondott beszédében: a „finanszírozói világról” beszélt, ami állítása szerint külföldről pénzeli a magyar ellenzéket a kormányváltás reményében. Szerinte most is annyi történt, hogy Magyar Péterben egy újabb lehetőséget láttak és az élére állították ennek a dolognak.