Best WordPress Hosting
 

Kovács Gergely: „Akkor azt a helyet Piroskának adjuk…”

via valaszonline.hu => eredeti post link

„Tök oké” Kovács Gergelynek, hogy június 9-én a kutyapárt kontójára induljon képviselőjelöltként Visi Piroska, aki mögötte, ám a Momentum és a DK által is támogatott Farkas Csaba előtt futott be a hétvégén zárult hegyvidéki polgármester-jelölti előválasztáson. Podcastunk, a HetiVálasz eheti vendégei a Magyar Kétfarkú Kutya Párt előválasztási győztes elnöke és a hegyvidéki civil ezüstérmes.

Az adás meghallgatható a fenti lejátszóra kattintva. Ha az nem jelenik meg, közvetlen link itt. Ha egyszerűen letöltenék az adásokat mp3-formátumban, ide kattintsanak. Ha telefonon keresztül csatlakoznának műsorunkra, a Spotify mellett iTunes-on, TuneIn Radio-n és Pocket Casts-on is megtehetik. Podcastunk RSS-csatornája ezen a hivatkozáson található.

Hatalmas győzelmet aratott a hétvégén zárult hegyvidéki előválasztáson Kovács Gergely, így ő mérkőzhet a polgármesteri székért június 9-én a fideszes Fonti Krisztinával. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökének 61 százalékos győzelmi aránya mellett viszont további meglepetést is tartogatott a voksolás: a civil jelölt Visi Piroska lett az „ezüstérmes”, ő is megverte a „hagymományos” ellenzéki pártok jelöltjét, a Momentum és a DK által is támogatott Farkas Csabát.