Best WordPress Hosting
 

Lövöldözés tört ki Drake torontói otthonánál, egy biztonsági őr súlyosan megsérült

via 24.hu => eredeti post link

A TMZ számolt be arról, hogy a torontói rendőrség az X-en arról írt, kedd hajnalban lövöldözés tört ki Drake otthonánál, melynek során egy ember súlyosan megsérült. A portál érdeklődésére a hatóság megerősítette, hogy a sérült személy a rapper biztonsági csapatának egyik tagja, aki a mellkasán szerzett lőtt sérülést. Kórházba szállították.

A rendőrség később sajtótájékoztatót tartott, melynek során az hangzott el, hogy a sérültet a kapubejáratnál állva ütötték el. Mint mondták, súlyos az állapota. Egyelőre sem a gyanúsítottakról, sem a járműről nem készült hivatalos leírás, amivel elmenekültek a helyszínről. Hogy Drake otthon tartózkodott-e az incidens idején, nem tudni, a hatóságok szerint viszont együttműködik velük a nyomozás során.

A TMZ emlékeztetett, hogy a rapper az elmúlt hetekben csúnya viszályba keveredett Kendrick Lamarral. A minap az Independent számolt be arról, hogy zenékben üzengettek egymásnak: Drake családon belüli erőszakkal vádolta meg Lamart, míg utóbbi azzal állt elő, hogy Drake-nek van egy eltitkolt lánya, úgy fogalmazott továbbá, hogy Drake egy „hitelesített pedofil”.