Best WordPress Hosting
 

Összenő, ami összetartozik. Az LMP a Fidesz trójai falova?

via greenfo.hu => eredeti post link

Tarlós Istvánt lehet nem szeretni, de egy őszinte ember. Néhány napja kikotyogta, hogy Vitézy Dávid esetleges főpolgármester-jelöltsége az LMP és a Fidesz közös tervezgetésének az eredménye. Ez nem annyira meglepő, tekintve, hogy Rogán Antal és csapata a választási törvény teljes átírásától a hazug lejárató propagandáig számos trükköt bevetett már az ellenzék gyengítésének reményében.

Az LMP viszont, amely az ellenzéki pártok együttműködésének köszönheti a parlamentbe jutását, mára odáig jutott a „konstruktív” ellenzékiségben, hogy Budapest elfoglalása érdekében szövetkezik a Fidesszel.

Az teljesen mindegy, hogy a párt tegnap már gyorsan cáfolta, hogy a Fidesszel közös listát állítanának Budapesten. Önmagában, ellenzéki pártként Karácsony Gergellyel szemben abban a Vitézyben gondolkodni, aki az elmúlt évek jó részét az Orbán-kormány kormánybiztosaként és államtitkáraként töltötte, aki ott volt és nem szólt, amikor Orbánék 15 szörösére emelték a fővárosra kivetett sarcot, vagy amikor kitalálták és végrehajtották a Budapest-ellenes politikájuk ezernyi lépését, túlmegy a legmerészebb „konstruktivitás” határán is.