Best WordPress Hosting
 

Ötvenes kar, félmillió Tiktok-követő – egy kispesti konditeremből

via forbes.hu => eredeti post link

Szuli és Bálint ötvenes karokkal nevettetnek. Üzletemberek is, fitneszinfluenszerek is, meg nem is. Nem szeretik a konditermes közeget, mégis ebben lettek híresek, sikeresek. Félmillióan követik a Gym Suleimant a Tiktokon, de csak gyártják az anyagot, és nem fogyasztják.

Panelházak, játszótér, a falon Kispest-firka harminc négyzetméteren, és persze a klasszikus lakótelepi üzletsor. Ennek a sarkában virít a logó: szúrós szempár, alatta megpakolt súlyzó, ami morcosan görbülő szájra hajaz, az alatt pedig a hely neve: Gym Suleiman.

Hatalmas, egylégterű konditerem tükrökkel, festett falakkal, vasból készült gépekkel. Semmi cicoma, ezeknek súlya van. Pont, mint a két interjúalanynak, a konditerem névadójának és társtulajdonosának, Hasan Suleimannak, valamint barátjának és személyiedző-társának, Valla Bálintnak. Közvetlen embereknek tűnnek, barátságosnak, meg persze hatalmasnak. Nemcsak a teremben azok, de a Tiktokon is. 498 ezer követőjük van, 31 millió lájkjuk és több százezres megtekintéseik.