Best WordPress Hosting
 

Pánikolnak a demokraták az első elnökjelölti vita után, már Biden visszaléptetése is téma

via 24.hu => eredeti post link

Nem fogott kezet egymással Joe Biden és Donald Trump, amikor besétáltak a stúdióba és elfoglalták a helyüket az első elnökjelölti vitán az őszi amerikai elnökválasztás előtt. Az eseményt szervező CNN híradása szerint a nézősereg a tévék előtt és a közösségi médiában nem volt elragadtatva a két jelölt megjelenésétől, de külön kiemelték, hogy a Demokrata Pártban komoly pánik is eluralkodott, látva Biden teljesítményét főleg a vita elején,

a vita után pedig leginkább arról folyik a diskurzus, hogy a demokratáknak vissza kellene-e léptetniük a versenytől a regnáló elnököt.

Donald Trunp 78 éves, Joe Biden 81. Mióta valószínűsíthető, hogy ők lesznek a két nagy pártnak, a republikánusoknak és a demokratáknak az elnökjelöltjei, azóta téma országhatárokon belül és túl, hogy mekkora probléma az, hogy a világ vezető hatalmának élére két, a legjobb évein nagy valószínűséggel már túl lévő, a csúcsteljesítményüktől messze lévő elnökjelölt pályázik. Az Atlantában rendezett vita után az első reakciók szerint a demokraták aggodalmai erősödtek fel, a közvéleményt pedig nem is annyira a kérdésekre adott válaszok, hanem a két elnök megjelenése izgatja leginkább.