Best WordPress Hosting
 

„Próbáltam magamból kiadni, amit tudok” – Eb-ezüstérmes a magyar ökölvívó

via 24.hu => eredeti post link

A 70 kilogrammban szereplő Lakos Regina ezüstérmet nyert szombaton a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben kikapott orosz riválisától.

A magyar öklöző a negyeddöntőben kezdte meg szereplését a tornán és a montenegrói Tamara Radunovic ellen a lehető legminimálisabb különbséggel tudott győzni úgy, hogy egy pontozónál nyert, míg négynél döntetlen volt a meccs eredménye. A csütörtöki elődöntőben aztán a fehérorosz Arina Danyilcsikkel találkozott és ismét kiélezett küzdelem végén nyert segédpontozással 4-3-ra.

Szombaton a súlycsoport favoritjának számító orosz Darima Szandakova várt rá. A döntő első másodperceitől az orosz bokszoló vette át az irányítás, ő terelgette a magyar sportolót, aki igyekezett beleindítani Szandakova támadásaiba. A nyitó menetben nem diktált nagy tempót az orosz, ám többször megvillantotta klasszisát, távolról gyors kombinációkkal többször eltalálta ellenfelét, aki néhány szép feltartó ütést ugyan bevitt, de riválisa jobb volt, és ezt a pontozók is így látták, írja az MTI.