Best WordPress Hosting
 

Szakértő: Bűncselekmény, hogy nyilvánosságra került a Magyar Péter esetéről szóló jelentés

via 24.hu => eredeti post link

Szombat délután számoltunk be arról, hogy egy, az Országos Mentőszolgálattól származó jegyzőkönyv került a Bors birtokába, a kormánypárti bulvárlap szerint ez igazolja azt, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter igazat mondott, amikor a Hajdú Péternek adott interjújában elmondta: akkori férje, Magyar Péter azzal akart ráijeszteni, hogy eljátszotta, hogy öngyilkos lett, illetve gyógyszermérgezést szimulált. „Nem szólalt meg, és ott volt egy xanaxos levél is.  Két darab volt a tízes levélben, nem tudtam, hogy egyet vett be, vagy kilencet vagy nyolcat. Nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket” – fogalmazott Varga akkor.

A Bors most „megszerezte” a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amelyből kiderül, hogy mérgezési tünetek miatt riasztották őket Varga és Magyar lakására, a Kútvölgyi útra tavaly február 19-én. Az már a Frizbi-interjúban elhangzott, hogy miután Varga letette a telefont, Magyar felkelt az ágyból, és közölte, hogy nem vett be semmit. A kegyelmi ügybe belebukó volt fideszes politikus szerint a férje a jelenettel rá akart ijeszteni.

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint azonban a jegyzőkönyv nyilvánosságra kerülése törvénytelen. Kunetz azt írta, hogy